torsdag 15 februari 2018

Äkliga maskar och besök till fotterapeut






God kväll i stugorna!
Nu först har jag haft tid sitt kolla alls bloggar och skriva i min egen.

I dag ringde klockradion redan klockan sex. Jag hade en tid till fotterapeut på morgonen.
Lite os frukost sen var det en kortar tur med Rex. Som inte har varit sig själv , jag torde det berodde på löptikar. Men ak så fel vi hade. I morse hade han diarré och hade tydligen kräkts i natt . Gubbe pockade upp där kröp långa äckliga maskar . Då förstod vi att han inte ville äta alls.
Som tur är har jag avmasknings tabletter hemma, var bara att börja kuren på en gång ätas i dagar tre. i dag har vi bara tagit det lugnt, halvtimmars promenader blev tre st. Han börjad att äta igen på eftermiddagen. Dela upp maten i små portioner på tre. Nu är han pigg igen . När han fått lite energi .





Nu åter till mitt besök , Monica som hon heter sa att jag hade väldigt fina fötter. Noga med dom rädd om dom. Jag hade två liktor en på varje fot. Som hon fixade . Hon sa att  jag har gjort fel utan det har att gör med mina fotvall har sjunkit belastar  åldersrelaterat. Hon sa nu när jag har bra sulor kommer det att var stabilt. Jag fick  speciella silikon saker som  jag ska  ha så att lilltå kan spreta. Dom finns inte att köpa ute i handen jag får med mig ett gäng hämta mer sen kostar mig inget. Om jag  får problem och det gör ont igen så ringer så  fixar hon fötterna.  


Väl hemma igen os lunch och kaffe. Sen tog jag tag i hemmet dammsugit torkat alla golv och bädda rent .
Och i dag blev det två medaljer till Kalla tog silver och Hanna Östberg guld. Spänade är det hela tiden ända in i mål. Varit en bra dag lite av varje. I dag blev det ärtsoppa och pannkakor med blåbärssylt gott.