torsdag 26 april 2018

besök på minutkliniken för urinvägsinfektion



En annorlunda torsdag. Började som vanligt med frukost sen en kortare runda.
Ringde på  dörren tidig morgon, jag öppnar inte om jag inte väntar någon. Såg att det stod två gubbar utanför. Öppnade inte, helt plötsligt hör jag att dom  på vårat tak. Då visade det sig att det är tak killarna som ska byta våra fönster kupoler. Dom skulle bara kontroll mäta. Ja sa att dom får höra av sig innan.  


Blev ett besök till minutkliniken  morse, jag var nästan 100 % säker på att jag hade urininfektion. Smidigt ingen där kollade hon urinen tog temp kontaktade hon läkaren som skrev ut recept hämta åka hem toppen . Skönt slippa sitt vänta, ( Undersökning av sjuksköterska, läkare på länk, förskriven recept vid behov, Drop-in öppet från 8-20 : Jag var jätte nöjd. )

Nu har jag fåt mediciner ätas i 5 dagar.   


I går har jag vänt upp ner på ett rum som ska få ansiktslyft och även vardagsrummet, ny fondtapeten nya möbler. Bli också nytt tak lite fix.

Gubben har köpt sin första bärbar dator, han har inte behövt köp någon förut då han haft jobbdator eller tagit över en av våra.. Hans tur nu. Gubben har också varit i kontakt med Tyresö mäklaren dom ska träffas på onsdag ute vid huset . Nu rullar det igång skönt . I kväll är det ett besök till Ikea köpa lite mer möbler.  I morgon om jag orkar ska jag hämta min nya glasögon dom är klar.

Lite av varje just nu , mest önskar jag mig värme sol. Kall vår .