måndag 12 februari 2018

Bouptäcknigen är klar och ennu en medalj



Då var det snart dags för sängen igen oj vad dagarna går.
Blev kvälls handling Jula och Willys på port 73. I dag fick gubben veta att bouppteckningen är klar. Snar kommer pengar från det som hans föräldrar hade på banken, att sättas in på hans konto. Delas på tre förstås. Han syster som bor kvar i huset i föräldrahemmet. Har nu lagt handpenning på ett eget hus i Sigtuna. Så nu ska det stora jobbet göras rensa sälja två fastigheter . Sen kan man gå vidare börja planer lite för att fixa här hemma betal bort en del. Och till sommaren har vi planerat att äntligen kunna åka i väg lite semester Vi har pratat om att hyra ett hus på Åland med Rex eventuellt William. Vid vatten med lite båt bastu bara få koppla av  Ser framåt mot ljusare tider .


I morgon bitti blir det  alpint herrar kombination. Och sen längdskidor damer/herrar sprint kval.




Grattis till  en medalj till Sebastian Samuelsson bar 20 år.
Häftigt att se.   

  

4 kommentarer:

  1. Så skönt att bouppteckningen är klar och de kan gå vidare och sälja husen! Låter trevligt med en semester på Åland, så fint!
    Kramis❤

    SvaraRadera
  2. Ja först ska husen tömmas spar och kasta allt inför försäljningen tar tid. Bli skönt när det är klart. Ja vill åka till Åland hopps jag på.

    Kramis

    SvaraRadera
  3. Det är mycket att göra efter att någon gått bort, men att Bouppteckningen är klar måste ju vara skönt i alla fall. Åland låter som ett härligt mål.
    Morgonkram

    SvaraRadera
  4. Skönt att det äntligen är klar husen kan sälja nu . Mycket innan då allt ska tömmas kasta sparas lite pyssel.

    Kvälls kramar

    SvaraRadera